Alineat de direccions a Roses

alineado

En el nostre taller a Roses (Girona) oferim un servei professional de alineat de direccions, comptem amb personal altament capacitat, equips i eines d’última tecnologia i recanvis de les millors marques; realitzem un diagnòstic inicial perquè el client pugui conèixer que cal canviar i el cost total pel servei.

Si el seu cotxe està desalineat la banda de rodament es desgasta de manera desigual causant que els pneumàtics es desgastin en un lapse més curt, es poden veure afectats alguns components de la direcció i està exposat a una conducció insegura, a més el seu cotxe consumirà més combustible.

Alinear un vehicle implica aconseguir que les llantes i els pneumàtics treballin en forma paral·lela, per a això es consideren els següents angles:

  • Angle d’inclinació de les rodes: es pren pel que fa a la vertical observant el vehicle longitudinalment.
  • Angle de convergència: les rodes de l’cotxe han d’estar totalment paral·leles, sense presentar divergència o convergència, a l’observar-les des d’una vista superior de l’cotxe.
  • Angle d’inclinació de l’eix: al girar el volant les rodes es mouen sobre un pivot que va unit a la suspensió del cotxe formant un angle que ha de passes pel centre de la roda, si se li compara amb una línia vertical (imaginària o traçada per un feix de llum que emet l’equip d’alineació), des d’una vista lateral.

El nostre personal expert s’encarregarà de realitzar una alineació professional de les quatre rodes, garantint que el cotxe tindrà un òptim acompliment i podrà conduir-se de forma segura.