Canvi d’amortidors a Roses

Els amortidors s’encarreguen de mantenir el contacte entre les rodes i la calçada, garanteixen l’adherència necessària al cotxe, redueixen la distància de frenat i milloren la direcció, la qual cosa es tradueix en major seguretat i confort per al conductor i altres passatgers.

Són peces internes que no estan a la vista, el que dificulta controlar el seu nivell de desgast, que moltes vegades pot produir canvis en l’estil de conduir, pel fet que els conductors tendeixen a adaptar-se a la pèrdua d’eficàcia dels amortidors.

El desgast dels amortidors afecta directament a altres components com a molls de suspensió, diferencial i pneumàtics; a més en transitar amb amortidors defectuosos augmenta la distància de frenat, el risc de aquaplaning i de desplaçament en cas de vent.

Es recomana realitzar la primera revisió als amortidors als 50.000 quilòmetres de ser instal·lats, després d’això es pot realitzar una revisió cada 20.000 quilòmetres; si nota que el seu cotxe ha perdut estabilitat, visiti el nostre taller a Roses (Girona), on veritables especialistes realitzaran una revisió al sistema d’amortiment del seu cotxe i li donaran un diagnòstic complet, sense cap compromís.

Davant qualsevol falla o mal que presenti el seu vehicle pot comptar amb un complet servei de canvi d’amortidors oportú i eficient, comptem amb personal capacitat, equips i eines, així com amortidors de les marques amb el model adequat que s’adapta al seu cotxe.

Els nostres preus no tenen competència i els treballs realitzats en el nostre establiment a Roses (Girona) tenen total garantia.