Equilibrat de pneumàtics

equilibrado

L’equilibrat de pneumàtics és un procés necessari perquè el cotxe pugui conduir-se de manera còmoda i segura, és un treball de precisió que realitza el personal expert en el nostre taller a Roses (Girona) amb els equips més moderns.

Cal recordar que els pneumàtics són el punt de contacte del cotxe amb la calçada i han de suportar velocitats i enormes pressions, per la qual cosa qualsevol defecte pot generar vibracions mentre es condueix o fins i tot problemes d’adherència.

Un equilibrat adequat dels pneumàtics evita el seu desgast prematur, ajuda a preservar en bon estat les llandes, les suspensions, la transmissió i els amortidors, a més ofereix una millor experiència de conducció i ofereix major confort als ocupants del cotxe.

És un procés necessari quan es munten pneumàtics nous en el cotxe o quan es presenten algunes falles o problemes que precisen el desmuntatge de les llandes , especialment quan aquestes sofreixen danys d’una certa magnitud que poden afectar el correcte equilibrat i causen que apareguin vibracions que es transmeten al volant quan es transita.

L’equilibrat de pneumàtics ha de ser realitzat per personal qualificat, ja que necessita d’habilitat i precisió, en el nostre taller a Roses (Girona) garantim un equilibrat professional que permet compensar els desequilibris del conjunt llandes i pneumàtics.

Per a aconseguir-ho comptem amb modernes màquines d’equilibrat que permeten simular el rodament i indiquen el punt exacte on s’ha de situar els pesos per a aconseguir un equilibrat perfecte, així quan el seu cotxe es desplaci a qualsevol velocitat no sentirà cap vibració i podrà conduir de manera segura.