Taller Pneumátics Gran Via, serveis d’alta qualitat a Roses (Girona)

Necessites un taller mecànic a Roses? En Pneumátics Gran Via, ens especialitzem en l’alineat de la direcció de cotxes. També, en mecànica ràpida, càrrega del sistema d’aire condicionat i el relacionat amb amortidors, bateries de cotxes de diferents models i marques. Som experts en el canvi de pastilles de fre, oli i filtres.

Oferim els serveis més complets, tant de mecànica com de l’àrea pneumàtica de vehicles a Roses. Som un equip d’especialistes en la revisió integral de cotxes.

Serveis especialitzats

Som un taller amb la millor revisió i reparació de cotxes a Roses. Els nostres clients reben en les nostres instal·lacions, atenció personalitzada i tarifes immillorables. Tenim un sistema ordenat i segur a través de cita prèvia.

Revisions i reparacions eficients a Roses

Les nostres reparacions inclouen la correcció de falles generals i problemes de l’emissió de gasos tòxics que afecten el medi ambient i la salut. Els nostres clients compten amb cotxes i motos en perfecte estat i aptes per a l’aprovació de la revisió ITV.

Ens guiem per la passió per els cotxes i les motos i ens ha permès evolucionar a un model d’atenció i serveis de mecànica automotriu multimarca més eficient. El nostre professionalisme amb treballs de qualitat i compromís, han guanyat la preferència de la nostra clientela, gran part d’ella fidel des de 1997.

Pneumátics Gran Via, s’ha convertit en un taller mecànic amb gran prestigi a Roses, aval guanyat amb més de 20 anys de treball excel·lent i tracte pròxim i respectuós amb els nostres clients.

Experts en mecànica a Roses

Disposem dels millors pneumàtics, reposats de primera qualitat i serveis de mecànica general duts a terme per personal especialitzat. Mantenim els automòbils dels nostres usuaris en marxa activa.

Tecnologia punta

Realitzem manteniment i alineat de direccions amb tecnologia punta, la qual cosa facilita el correcte funcionament de la direcció i allarga la vida útil dels pneumàtics. També, revisem, mantenim i substituïm amortidors d’oli i gas.

Manteniment d’alta qualitat

Els nostres experts realitzen manteniment de la suspensió i reparen la fuita i altres falles, amb mecànica ràpida i serveis d’alta qualitat. També, recarreguen l’aire condicionat i realitzen manteniment de conductes per a assegurar el seu perfecte funcionament i major confort.

El nostre taller té els millors equips per a la recàrrega de bateries, en poc temps. Els nostres especialistes realitzen revisió i manteniment. També corregeixen desperfectes elèctrics que ocasionen la descàrrega de la bateria.

Ens interessa la seguretat dels nostres clients, el nostre servei de revisió i canvi de pastilla, discos i líquid de fre de les millors marques de cotxes els permet comptar amb òptim frenat i evitar contratemps.

Oferim el més ampli estoc d’olis naturals, semisintètics i sintètics de les millors marques. Tenim filtres d’olis per a tots els models. El nostre servei de canvi d’oli i filtre facilita la lubricació a temps i evita el desgast del motor i altres avaries.

neumaticos de nieve